Menopauza schimbă tabloul hormonal al femeii și, prin urmare, emoțiile, corpul și procesele cognitive…
Ai și tu senzația că după 40 de ani nu mai ești în stare să-ți controlezi emoțiile (accesele de furie sunt urmate de crize de plâns, sau viceversa) și observi că creierul tău nu mai face față nici celui mai mic efort cognitiv? Dacă adăugăm și somnul neodihnitor și agitat, kilogramele în plus care se adună ca un colac de salvare în jurul burții, bufeurile, subțierea și căderea părului și simptomul cel mai evident - pierderea menstruației... putem vorbi deja de menopauză.
Cel mai mare MIT al menopauzei este că ar fi doar o afecțiune temporară și că, odată ce bufeurile trec, totul va fi din nou în regulă.
Menopauza nu se termină niciodată cu adevărat, ci durează pentru tot restul vieții (această perioadă se numește postmenopauză).
Odată cu menopauza începe și declinul hormonilor și, în consecință, simptomele vizibile și riscul de apariție a anumitor afecțiuni care apar din cauza lipsei de estrogen.
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064a1_meno1.webp)
Mă numesc Petra Kordež, sunt consultant în nutriție și managerul afacerii de familie Carnium Botanicals. Misiunea mea este să ajut oamenii să trăiască o viață mai sănătoasă, relaxată și plină de energie.
Toți acești ani de consiliere individuală a clienților m-au ajutat să conștientizez faptul că trebuie mai întâi să găsim cauza principală a bolii și să o eliminăm. Tratând doar simptomele, problema se rezolvă doar pentru o perioadă scurtă de timp, revenind rapid și creându-ne neplăceri și mai mari. De aceea trebuie să abordăm fiecare boală în mod holistic. Mai întâi trebuie să înțelegem afecțiunea, boala, apoi trebuie să schimbăm anumite obiceiuri și să ne ajutăm cu produse naturale care nu provoacă efecte secundare, de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa în mod optim. Tot ceea ce împărtășesc cu tine în continuare am cercetat cu atenție și cu profesionalism. Aș vrea să te ajut să reduci simptomele și efectele negative ale menopauzei și să-ți arăt cum poți, cel puțin parțial, să reglezi estrogenul și ceilalți hormoni într-un mod complet natural.
Noi, femeile, petrecem până la
⅓ din viață în menopauză
Premenopauza / perimenopauza
este perioada în care încep să apară schimbările hormonale mai serioase în organism, iar menstruația începe să fluctueze, dar încă nu dispare. Este un proces natural care durează între 2 și 8 ani.
PRIMELE SIMPTOME: creșterea în greutate și adăugarea grăsimii în jurul abdomenului, oboseală, reducerea capacității cognitive, tulburări de somn, prurit și uscăciunea zonei intime, infecții recurente ale tractului urinar, menstruații neregulate.
Menopauza
se instalează de regulă în jurul vârstei de 50 de ani (în unele cazuri deja la 35 de ani, în alte cazuri doar la 60). Oficial se consideră că o femeie este la menopauză dacă nu a avut menstruație timp de un an. Din punct de vedere biologic marchează sfârșitul perioadei de fertilitate, deoarece corpul femeii nu mai este pregătit să ducă în siguranță o sarcină.
PRIMELE SIMPTOME: diminuarea capacității cognitive, absența menstruației pentru o perioadă mai lungă de timp, bufeuri, transpirații nocturne, prurit și uscăciunea zonei intime, infecții recurente ale tractului urinar.
Postmenopauza
este perioada de după menopauză. În această perioadă vă puteți confrunta cu simptomele menopauzei și ar putea dura încă 5-10 ani înainte să dispară complet.
PRIMELE SIMPTOME: absența menstruației, pierderea masei osoase, dureri de spate, dureri articulare, căderea părului.
Ce se întâmplă în corpul tău în timpul fiecărei etape de menopauză și ce impact are asupra sănătății, bunăstării și aspectului tău?
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064a9_meno6-2.webp)
1. ESTROGENUL ȘI KILOGRAMELE ÎN EXCES
O femeie aflată la menopauză adaugă până la 1 kg pe an, cauza fiind reducerea metabolismului bazal.
Kilogramele, în special cele acumulate în jurul taliei, sunt un simptom tipic al menopauzei.
Dar de ce se întâmplă acest lucru?
Deși de regulă vorbim despre estrogen ca despre un singur hormon, în realitate sunt 3 molecule distincte din punct de vedere biochimic: Estrona (E1), (E2) și Estriolul (E3). Fiecare îndeplinește funcții diferite.
În timpul menopauzei, ovarele încetează să mai secrete „estrogenul bun” (E2), dar organismul are în continuare nevoie de el. Estrona (E1), produsă în glandele suprarenale, trece în prim-plan și preia rolul principal. Estrona (E1) însă începe să „mute” grăsimea de pe fese pe zona abdominală.
Deși această grăsime nu îți place din punct de vedere estetic, este un pericol și pentru sănătate, deoarece începe să acopere organele interne și inhibă funcționarea normală. Această grăsime produce și mai multă Estronă care stimulează acumularea grăsimii, astfel formându-se un cerc vicios.
2. SCĂDEREA NIVELULUI DE COLAGEN, CĂDEREA PĂRULUI ȘI RIDURILE
Scăderea nivelului de estrogen influențează negativ și procesele biologice naturale ale pielii.
Estrogenul îndeplinește nenumărate funcții, inclusiv reglarea lichidelor în organism (previne balonarea și retenția de apă!) și sinteza proteinelor. Una dintre cele mai importante proteine de care este responsabil estrogenul este colagenul, un element esențial pentru o piele fermă și tonifiată, păr lung și sănătos și unghii puternice. În plus, estrogenul joacă un rol important și în producția de glicozaminoglicani (GAG), un lanț lung de molecule de zahăr care se leagă de moleculele de apă și reglează hidratarea pielii.
Așadar, este firesc să constați că pielea ta devine mai uscată, ridurile mai pronunțate și părul nu mai este atât de bogat și sănătos ca odinioară.
Din păcate, pe lângă aceste simptome, lipsa de colagen înseamnă, de asemenea, și dureri articulare. Nivelul de colagen, ca și estrogenul, scade în timpul menopauzei, dar îi revine un rol primordial în formarea țesutului conjunctiv.
3. DURERI ARTICULARE, DURERI DE SPATE ȘI OSTEOPOROZA
Procesul de osteoporoză se accelerează la femei în primii cinci ani de menopauză. Deficitul de estrogen în perioada de după instalarea menopauzei grăbește dezvoltarea osteoporozei deoarece estrogenul este necesar pentru sedimentarea calciului în oase. Femeile au o masă osoasă mai mică decât bărbații, iar masa osoasă scade rapid în perioada de după menopauză, motiv pentru care 80% dintre pacienții cu osteoporoză sunt femei. După vârsta de 50 de ani, una din trei femei va avea cel puțin o fractură osoasă ca urmare a osteoporozei.
4. USCĂCIUNEA ȘI INFECȚIILE VAGINALE
Această statistică te va surprinde!
Una din două femei de peste 50 de ani se confruntă cu probleme precum: uscăciunea zonei intime, senzația de arsură și durere la urinare, infecții intime. Acestea din urmă pot fi cauzate atât de infecțiile bacteriene, cât și de uscăciunea mucoaselor în timpul menopauzei. Mucoasele uscate sunt o consecință a scăderii estrogenului. Estrogenul dilată vasele de sânge și le face mai elastice, asigurând irigarea suficientă cu sânge a pereților vaginali.
5. BUFEURI ȘI SCHIMBĂRI DE DISPOZIȚIE
Înroșirea pielii feței, creșterea ritmului cardiac și transpirațiile intense. Din nou aceste bufeuri!
De câte ori te iau prin surprindere, atunci când te aștepți mai puțin?
Bufeurile reprezintă cel mai frecvent simptom al menopauzei, afectând 80% dintre femei. Apar în perioada menopauzei deoarece lipsa de estrogen interferează cu sistemul care controlează temperatura corpului.
Te cred perfect că, dacă în acest moment ești întrebată cum te simți, tu doar ridici din umeri.
„Cum să mă simt altfel, dacă sunt la menopauză?”
6. TULBURĂRI DE SOMN ȘI OBOSEALĂ
Toate simptomele de mai sus nu-ți afectează doar bunăstarea generală și schimbările de dispoziție, dar îți înrăutățesc și calitatea somnului. Pe lângă bufeurile care apar brusc pe parcursul zilei, noaptea poate apărea și transpirația abundentă.
Toate acestea duc la nopți nedormite și la oboseală în timpul zilei.
7. BOLI CARDIOVASCULARE
Este bine cunoscut faptul că femeile, în cea mai mare parte a vieții lor, sunt mai protejate de bolile cardiovasculare decât bărbații. Însă, acest lucru este valabil doar până la instalarea menopauzei, adică în perioada reproductivă, când femeile au un nivel suficient de ridicat de estrogen și progesteron. Estrogenul protejează sistemul cardiovascular, iar atunci când nivelul acestuia scade, crește riscul de complicații. Incidența specifică vârstei afecțiunilor cardiovasculare crește de 2 până la 6 ori în timpul menopauzei.
Alte simptome caracteristice menopauzei:
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064a5_meno4.webp)
- Îți este greu să te concentrezi, mintea îți rătăcește tot timpul
- Observi că ai probleme cu memoria
- Ai pielea, gura și ochii uscați
- Urinare frecventă
- Te dor sânii
- Deseori te doare capul sau ai migrene
- Simți că îți crește ritmul cardiac
- Ai infecții urinare
- Observi o scădere a masei musculare
- Ai dureri articulare
- Îți cad sânii
- Apariția părului facial nedorit - mustață, bărbie (ceea ce este o consecință a reducerii nivelului de estrogen și a creșterii nivelului hormonului masculin T.)
După cum puteți vedea din descriere, dezechilibrele hormonale, în special estrogenul, sunt cauza apariției unor afecțiuni medicale și a simptomelor neplăcute ale menopauzei.
Așadar, mă voi opri un pic aici, ca să-ți vorbesc despre cele trei organe care au nevoie de cel mai mare suport în această perioadă pentru a-ți recăpăta echilibrul și pentru a te putea bucura de viață în perioada menopauzei.
3 organe care mențin și reglează metabolismul estrogenului în timpul menopauzei
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064b1_jetra.webp)
FICATUL
Ficatul este un organ extraordinar care îndeplinește mai mult de 500 de funcții. Joacă un rol important în sinteza hormonilor și este puternic influențat de schimbările hormonale dramatice. Una din funcțiile importante ale ficatului este stocarea energiei prin reglarea nivelului de glucoză din sânge. Este important de știut că nivelul glucozei din sânge joacă un rol fundamental în simptomele menopauzei. Acesta oscilează constant, provocând bufeuri, palpitații puternice ale inimii, dureri de cap, scăderea rapidă a nivelului de energie și a capacității de concentrare . A treia funcție a ficatului este de a stimula producția bilei, care este importantă pentru digestia grăsimilor. Am menționat anterior situațiile în care femeile se îngrașă la menopauză fără să-și modifice dieta sau stilul de viață. Și acesta este unul dintre motive!
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064ad_crevo.webp)
INTESTINUL
În intestin se află receptorii estrogenului și ai progesteronului, ceea ce influențează enorm modul de funcționare a intestinul (practic TOTUL este influențat de starea intestinului! Dispoziția, sănătatea generală, imunitatea, apetitul, agilitatea, etc.). Orice modificare a cantității acestor hormoni determină o modificare a microbiotei intestinale. În schimb, intestinul este cel care va PROTESTA în cazul unei alimentații necorespunzătoare, a unui stil de viață nepotrivit, a lipsei de somn, a utilizării excesive de medicamente, antibiotice. Acestea pot duce la forme mai ușoare de indigestie, până la balonare cronică, constipație și capacitatea redusă de absorbție a nutrienților. În perioada menopauzei este important să acorzi o atenție deosebită intestinului și să asiguri echilibrul bacteriilor benefice.
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064af_ledvica.webp)
GLANDELE SUPRARENALE
Atunci când ovarele nu mai produc suficient estrogen, glandele suprarenale preiau controlul. Cu toate acestea, continuă să producă progesteron (un alt hormon esențial pentru sănătatea femeilor!), cortizol și adrenalină. Astfel, femeile care sunt expuse la mai mult stres sau care trăiesc mai intens anumite emoții în interiorul lor, produc în principal cortizol (hormonul stresului). Acest lucru face ca femeile să resimtă și mai puternic simptomele menopauzei și sunt mai predispuse să se confrunte cu pierderea drastică a estrogenului, cu adăugarea rapidă în greutate, cu tulburări de somn și cu alte simptome neplăcute ale menopauzei.
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de060649d_meno3.webp)
Acesta este secretul femeilor care reușesc să depășească eficient simptomele menopauzei
După împlinirea vârstei de 40 de ani, femeile ar trebui să prevină și să țină sub control simptomele menopauzei, menținând nivelul normal de estrogen și de progesteron cu ajutorul anumitor plante și a unei diete sănătoase.
Iată de ce am făcut multe cercetări cu privire la beneficiile estrogenului natural (fitoestrogeni prezenți în alimente) și cum pot fi susținute cele mai importante organe care contribuie la menținerea metabolismului în limitele normale și la reglarea estrogenului în timpul menopauzei.
În acest mod a fost creat acest amestec, special pentru FEMEILE care doresc să transforme menopauza într-o a DOUA PRIMĂVARĂ, să-și ia rămas bun de la simptomele neplăcute și să se simtă relaxate și pline de încredere în propriile forțe.
MENOWELL - CAPSULE PE BAZĂ DE PLANTE
Conține toate plantele și substanțele necesare pentru restabilirea echilibrului hormonal în organism, susținând în același timp cele 3 organe importante: FICATUL, GLANDELE SUPRARENALE și INTESTINUL.
INGREDIENTE:
2 capsule (doza zilnică recomandată) conțin:
- 200 mg extract de Dong Quai (angelica) (2 mg ligustilidă)
- 100 mg extract din frunze de zmeură
- 100 mg extract din fructul de mielărea (0,4 mg agnuzide)
- 100 mg extract din flori de trifoi roșu (8 mg izoflavoni)
- 2,6 mg extract din rădăcină de Cohoș negru (cimicifuga) (0,065 mg triterpen glicozid)
- 60 mg extract de soia (24 mg izoflavoni)
- 50 mg extract din rizom de dioscorea (3 mg diosgenină)
- 50 mg extract de lemn dulce (5 mg acizi glicirizinici)
- 50 mg extract de ghimbir (0,5 mg gingerolă)
- 30 mg de SerenzoTM (ulei esențial de portocală (Citrus sinensis (L.) Osbeck)
- 100 mg Belinal® extract uscat de brad argintiu (70 mg polifenoli)
CAPSULELE MENOWELL:
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3e7131de6fba4be84e488_Menowell-infografika_mobile_RO.webp)
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3e701cde66448d12656cd_Menowell-infografika_desktop_RO.webp)
De ce ar fi bine să evităm terapia hormonală și de ce să alegem Menowell?
Terapia hormonală:
- Efecte secundare: probleme digestive, rigiditatea sânilor, migrene, schimbări de dispoziție;
- hormoni sintetici, ca parte a terapiei de substituție hormonală;
- are efecte negative asupra inimii și a ficatului (terapia nu este recomandată persoanelor cu afecțiuni ale acestor două organe)
MenoWell:
- FĂRĂ EFECTE SECUNDARE NEGATIVE;
- ingrediente naturale și fitoestrogeni (din sursă vegetală) care stimulează producția de estrogen propriu;
- susține funcția ficatului și are un impact benefic asupra sistemului cardiovascular.
![](https://cdn.prod.website-files.com/5e980f61bb7f96296a12da6b/610beec1604eab2f4b7b97b1_meno5-1.png)
OFERTĂ SPECIALĂ
![](https://cdn.prod.website-files.com/5e980f61bb7f96296a12da6b/610a496b5178796482a4c704_Offer_Menowell-1.jpg)
1x MenoWELL
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de0606499_Offer_Menowell-3.webp)
3x MenoWELL
2+1 GRATIS
dintre femei simt primele rezultate în decurs de o săptămână
observă o reducere a balonării și a flatulenței în decurs de o lună
au mai puține
bufeuri
se simt mai calme și mai relaxate
confirmă că MENOPAUZA a devenit mai suportabilă
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/674b46bb701135695660bedb_MUDr.-Katari%CC%81na-Lehnertova%CC%81.jpg)
Am întâlnit multe femei care încep să trateze simptomele menopauzei abia când acestea sunt deja foarte puternice. Cred că este deosebit de important să avem grijă de noi însene chiar în perioada de premenopauză, numită perimenopauză. Dacă o femeie are grijă de sine și își hrănește corpul cu nutrienții necesari în această perioadă, tranziția spre menopauză este aproape imperceptibilă, iar simptomele și complicațiile sunt mult mai ușoare și mai blânde.
Combinația de plante din capsulele MenoWell este extrem de benefică pentru femei, atât în perimenopauză, cât și în menopauză. Ingredientele din MenoWell sunt atent combinate pentru a echilibra cei doi hormoni esențiali – estrogenul și progesteronul. Dacă acești hormoni sunt în echilibru, femeile vor trece prin menopauză într-o formă mult mai blândă. MenoWell poate fi utilizat preventiv în perioada de premenopauză pentru a reduce intensitatea simptomelor neplăcute din menopauză. Cel mai bine este să luați MenoWell împreună cu probiotice.
Dr. Katarína Lehnertová
Ginecolog
CUM SE SIMT FEMEILE DUPĂ ADMINISTRAREA CAPSULELOR MENOWELL?
Pachete speciale cu capsulele Menowell
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064ba_FemCare-menowell.webp)
FemCARE + MenoWELL
cu 20% mai avantajos
![](https://cdn.prod.website-files.com/5e980f61bb7f96296a12da6b/61674b1d8a1421082b957eda_meno%2Bher.jpg)
MenoWELL + HerBiotic
cu 25% mai avantajos
Comandă capsulele MenoWELL și convinge-te de eficiența lor 100% fără riscuri
Îmi doresc ca experiența ta legată de capsulele MenoWell să îți rămână în amintire ca ceva frumos.
Doresc să le comanzi fără îndoieli sau frica de a pierde banii și de a rămâne cu niște capsule care nu îți sunt de folos...
De aceea îți ofer o garanție de 30 de zile de returnare a banilor.
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/644a2e5aa662d32e0f0bda99_18409.webp)
Cum funcționează?
1.
MenoWELL sunt capsule naturale pe bază de plante care cer timp pentru a începe să acționeze. Pentru a vedea primele rezultate trebuie să le iei timp de cel puțin o lună.
Dacă nu observi nicio schimbare după o lună, eu și echipa mea suntem aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare.
2.
Dacă nu vei fi mulțumită de rezultate, îți vom rambursa banii pentru întreaga comandă.
Dacă capsulele MenoWell nu te-au entuziasmat în termen de 30 de zile, sau dacă te-au dezamăgit chiar, te rugăm să ne suni la numărul de telefon +40312299280 sau să ne scrii la adresa info@carniumbotanicals.ro
Îți vom oferi informații cu privire la returnarea produselor comandate și îți vom rambursa banii atunci când le primim.
Da, am atât de multă încredere că achiziționarea capsulelor MenoWell va fi una dintre cele mai bune decizii pe care le vei lua vreodată.
MenoWELL a cucerit femeile din toată Europa
![](https://cdn.prod.website-files.com/5e980f61bb7f96296a12da6b/636d0a03709c5004a26c735c_Ig-feed-meno-mobile.png)
![](https://cdn.prod.website-files.com/5e980f61bb7f96296a12da6b/636d0a04b3c5031e9bca7a39_Ig-feed-meno.png)
Întrebări frecvente
De cât timp este nevoie pentru a vedea efectele pozitive?
Rezultatele apar în funcție de fiecare persoană în parte. Conform rezultatelor obținute în urma testelor efectuate până acum, în unele cazuri efectele au apărut deja după 14 zile, iar în cazul altor persoane, după o lună de administrare. Ca în cazul oricărui alt supliment, rezultatele pot să apară după 1, până la 3 luni de administrare continuă.
În ce cazuri este contraindicată administrarea capsulelor MenoWELL?
Capsulele Menowell nu sunt recomandate persoanelor care urmează o terapie hormonală, care au probleme cu tiroida, iau pastile pentru tiroidă, sau au tensiune arterială. De asemenea, Menowell nu este recomandat femeilor care utilizează steriletul hormonal. Vă recomandăm să cereți întotdeauna sfatul medicul înainte de a lua suplimente alimentare, îndeosebi dacă luați medicamente, dacă aveți deja o afecțiune medicală sau dacă urmează să fiți supus unei intervenții chirurgicale.
Pot să iau capsulele fără întrerupere sau trebuie să fac o pauză?
Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să administrați capsulele timp de cel puțin 3 luni, după care puteți întrerupe tratamentul sau îl puteți continua, în funcție de cum vă simțiți cu sau fără Menowell. De asemenea, puteți face tratamente cu durata de 3 luni, intercalate de pauze de cca. 1-2 luni.
Pot să iau MenoWELL în timpul unui tratament medicamentos?
Menowell poate fi administrat împreună cu alte medicamete, însă nu este recomandat dacă luați medicamente pentru tiroidă, pentru reglarea tensiunii arteriale sau a hormonilor. De asemenea, nu este recomandat dacă aveți o spirală intrauterină. Vă recomandăm să cereți întotdeauna sfatul medicul înainte de a lua suplimente alimentare, îndeosebi dacă luați medicamente, dacă aveți deja o afecțiune medicală sau dacă urmează să fiți supus unei intervenții chirurgicale.
Pot să iau Her Biotic + MenoWELL în timpul unui tratament medicamentos?
Desigur (dacă nu sunt medicamente pentru reglarea hormonilor). Her Biotic poate fi administrat împreună cu orice medicamente și în paralel cu medicamentele pentru reglarea hormonilor.
Pot să iau Fem Care + MenoWELL în timpul unui tratament medicamentos?
Desigur (dacă nu sunt medicamente pentru reglarea hormonilor). Fem Care poate fi administrat împreună cu orice medicamente și în paralel cu medicamentele pentru reglarea hormonilor.
Pot să întrerup tratamentul medicamentos când încep să iau suplimente alimentare?
Categoric nu. Tratamentul poate fi întrerupt doar la recomandarea medicului dumneavoastră. Suplimentele alimentare completează dieta dumneavoastră și nu înlocuiesc medicamentele prescrise de medic.
MenoWELL funcționează fără o dietă echilibrată sau fără exerciții fizice?
Menowell funcționează neapărat, însă un stil de viață sănătos și activ este esențial pentru menținerea sănătății și a bunăstării în general.
Este MenoWELL sigur?
MenoWELL este sigur, deoarece este compus dintr-un complex de extracte de plante naturale.
Pot utiliza MenoWELL dacă am alergii sau intoleranțe?
MenoWELL poate fi utilizat în cazul prezenței alergiei și intoleranței la cele mai comune substanțe, cum ar fi lactoza și glutenul. Însă, nu recomandăm MenoWELL persoanelor care au alergie sau intoleranță la plantele din compoziția sa.
De la ce vârstă poate fi administrat MenoWELL?
Menowell poate fi administrat dacă apar simptomele tipice menopauzei, cum ar fi insomnia din cauza bufeurilor, intensificarea bufeurilor și a transpirației în timpul zilei, schimbările de dispoziție, etc. Menowell este un produs creat pentru premenopauză, menopauză și postmenopauză.
Nu reușesc să înghit capsula, există o altă modalitate de a lua suplimentul MenoWell?
Deschideți capsula MenoWell și amestecați conținutul într-un pahar cu apă, beți amestecul. Suplimentul este cel mai eficient dacă este consumat în capsulă.
Ar trebui să păstrez suplimentele alimentare în frigider?
Nu este necesar să păstrați suplimentul MenoWell în frigider.
Când și cum se administrează suplimentul Menowell?
Depinde de simptome. De obicei, recomandăm administrarea unei capsule imediat după micul dejun sau în cursul dimineții și 1 capsulă imediat după masa de prânz sau seara.
Dacă simptomele menopauzei apar în special noaptea și afectează calitatea somnului, le recomandăm întotdeauna clienților să ia 2 capsule odată, seara târziu sau înainte de culcare.
![](https://cdn.prod.website-files.com/644a2e5aa662d33e840bd939/64a3ce92c9f71e0de06064b3_ekoskrnicl-42.webp)
Irena Novak
Am luat capsulele timp de 3 săptămâni și chiar funcționează. Bufeurile nu mai sunt atât de intense și groaznice!!!!